Misja Bakker, oprichter en eigenaar van Over Engh Vastgoed, heeft 20 jaar werkervaring in het vastgoed. Na zijn studie bedrijfskunde startte hij als vastgoed adviseur op de afdeling ‘office agency’ bij het internationale JLL. Hier groeide hij door tot associate director en adjunct directeur van kantoor Rotterdam.

In 2001 maakte hij de overstap naar de projectontwikkeling. Bij Maasstede Vastgoed Ontwikkeling maakt hij zich de materie van het investeren in en ontwikkelen van vastgoed meester. Misja heeft sindsdien diverse toonaangevende kantoor en logistieke complexen gerealiseerd, verhuurd en verkocht.

Vanaf 2007 is hij tevens directeur van Prisma Bleiswijk Beheer; enig beherend vennoot van een samenwerkingsverband voor een gebiedsontwikkeling van 80 hectare bedrijventerrein gelegen aan de A12 bij Bleiswijk. Hij is daar verantwoordelijk voor de financiële exploitatie, de optimalisatie van het bestemmingsplan, opzetten parkmanagement en de marketing. Misja is professional member van de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).